ΧΡΙΣΤΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ - Μηλίνα, Πήλιο

Το Πήλιο είναι ο απόλυτος συνδυασμός, της γαλάζιας θάλασσας με το καταπράσινο βουνό, σε όλη την επικράτεια του, βρίσκονται διάσπαρτα πανέμορφα ορεινά και παραθαλάσσια χωριά και γραφικοί οικισμοί.

Διαμερίσματα Χριστάλης

Η Μηλίνα είναι ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα του Πηλίου, στον Παγασητικό κόλπο. Αγκαλιασμένη από τα καταγάλανα νερά του κόλπου είναι ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και όχι μόνο.

Λόγω της ιδανικής της θέσης η Μηλίνα προσφέρεται, για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε πολλά ορεινά χωριά και περιοχές του Πηλίου.

Για την διαμονή σας στην Μηλίνα προσφέρονται τα Ενοικιαζόμενα. Διαμερίσματα Χριστάλης. Εδώ θα βρείτε επιλογή όμορφων και άνετων διαμερισμάτων για την παραμονή σας στο Πήλιο.

Τα Εν. Διαμερίσματα Χριστάλης λειτουργούν όλο τον χρόνο, ώστε όποια εποχή και να επισκεφτείτε το Πήλιο, να έχετε την δυνατότητα άνετης και ευχάριστης διαμονής στην Μηλίνα.

Όλα τα διαμερίσματα είναι άνετα, λειτουργικά και πολύ όμορφα διακοσμημένα. Προσφέρουν ήρεμη ατμόσφαιρα και ξεκούραστο περιβάλλον, ιδανικά για την επιστροφή σας από μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και εμπειρίες. Τα διαμερίσματα έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, TV και air condition.

Τα Διαμερίσματα Χριστάλης βρίσκονται σε μία πολύ ήσυχη της Μηλίνας. Στην Μηλίνα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από cafe bars, εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν νόστιμα πηλιορείτικα φαγητά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε.

ΧΡΙΣΤΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Μηλίνα, Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 24230 65116
Κιν: ( + 30 ) 6977 245496
Fax: ( +30 ) 24230 65116

MH.T.E.: 0726K122K02182-0